top of page
IMG_2456.png
pacetell.logo+payoff.white.png
eng.png
de.png
es.png

Vanliga frågor

Kan en PT Original kopplas in både med batteri och fast strömkälla?

Det finns två sätt, antingen kopplar du den på direktström utan att gå över batteriet eller så kan du koppla den så att den genom en transformator som laddar batteriet. Du kan även koppla den till en solcell som laddar batteriet.

Har ni stolpar för uppsättning av hastighetsdisplayen?

Vi har stolpar att få tag i men frakten blir så dyr att vi rekommenderar att ni köper det på orten där hastighetsdisplayen skall monteras.

Om man beställer en solcellspanel behöver man aldrig ladda batteriet då?

Med tanke på att vi bor i Sverige så är vår erfarenhet att under de mörkaste månaderna så behöver man ladda batteriet 2–5 gånger beroende på var man bor i Sverige.

Hur fungerar er produktgaranti, om produkten skulle gå sönder kommer ni ut och reparerar den då?

Vi har ett utbytessystem vilket innebär att om produkten skulle få ett fel inom två år så skickar vi en utbytesprodukt till er och ni sänder tillbaka den söndriga till oss i samma emballage och vi står för frakten.

Visas hastigheten i displayen på all trafik som passerar både framifrån och bakifrån?

I vår fabriksinställning visas enbart trafik som kör mot displayen.

Ser man LED-lamporna vid starkt solsken?

LED-lamporna vi använder oss av är den senaste tekniken och styrkan på ljuset regleras efter hur ljust eller mörkt det är vid tillfället då ni passerar.

Vi tänkte flytta displayen mellan två olika gator och där råder två olika hastighetsbegränsningar, är det svårt att ändra till annan hastighet?

Ni gör det mycket enkelt genom att låsa upp dörren och justera med ett par knapptryckningar till den hastighet som ni vill ha för tillfället.

Vad kan vara problemet om er logg ger felaktiga och för täta värden i datan

Om ni har en logg installerad i er Pacetell och den sitter monterad efter en korsning kan värden påverkas av korsande trafik, det ger ”konstiga” och för täta passager.

På vilka stolpar passar en PT Original?

Det som levereras i originalförpackningen är två fästen som passar till 48-60 mm stolpar, vill man sätta displayen i en kraftigare stolpe så finns det upp till 120 mm som standardfästen. Detta är ett tillval som ni bara meddelar oss om ni önskar.

Kan man komplettera med en logg i efterhand?

Ja, men antingen får ni själva montera in ett nytt kort som vi sänder till er eller så skickar ni in hela er Pacetell Original till oss så monterar vi loggen och skickar tillbaka den er.

Hur lång tid tar det att ladda batteriet?

Ett helt tomt batteri tar ca ett dygn att bli fulladdat.

Om vår Pacetell skulle gå sönder efter garantitiden, var finns då service?

Ni sänder in den till oss och vi återkommer med ett kostnadsförslag till er innan några åtgärder görs. 

Om man köper er PT Logg, visar den hastighet från bägge håll eller enbart mot displayen?

Vår PT Logg mäter och registrerar trafik från bägge håll och du laddar enkelt ner informationen i vår Pacetell app. (Iphone eller Ipad)

Hur gör man för att motverka att individer leker ”dragracing” mot hastighetsdisplayen?

Fabriksinställningen är gjord så att displayen inte visar hastigheter mer än 40 km/tim över den hastighetsgräns som ni ställt in.

Är det viktigt att hastighetsdisplayen står på höger sida om vägen?

Fungerar bra på vägar som inte är bredare än 4-5 meter.

Loggen, fel datum och tid står angivet

Det åtgärdas lätt genom att ni går in i "Appen" och trycker på RENSA MINNE, efter att ni gjort detta uppdateras datum och tid.

bottom of page